Здравейте! Казвам се Ирена Славкова и се занимавам с психологично консултиране онлайн. Показвам на хора, които искат да подобрят живота си и смятат, че промяната започва отвътре, как да преодолеят вътрешните ограничения и да превърнат предизвикателствата на живота в стъпала към успеха. Мога да ви бъда полезна при: тревожни разстройства, панически атаки, фобии, стрес на работното място, бърнаут, трудности в общуването и реализацията, разрешаване на конфликти, понижена самооценка, подреждане на приоритети, умения за отстояване, мотивация, житейски избори, проблемни отношения, неуспешни връзки.

За да си запишете час, можете да се свържете с мен на тел.: 0896 729239, с мейл на адрес: irenslavkova@gmail.com или през формата за контакт на сайта ми: www.irenaslavkova.com. Цена на сесията: 35 лв.

вторник, 16 август 2016 г.

Тренинг „Подобряване на самооценката”

На кого помага този тренинг?

- Ако страдаш от ниско самочувствие,

- ако не ти достига увереност да си поставяш амбициозни цели и да ги постигаш,

- ако се притесняваш да си в центъра на вниманието или да говориш пред другите, защото не си сигурен как ще те приемат,

- ако не умееш да казваш „Не”,

- ако поставяш себе си на второ място,

- ако ти е омръзнало да живееш в сянка ..............


И много ти се иска да промениш нещата ,


То тогава този тренинг е точно за теб!

В продължение на четири седмици с теб ще предприемем едно пътуване, чиято крайна цел е
Да реабилитираш себе си пред самия себе си.


Всяка седмица ще започваме нова тема, свързана с изясняване на това:

- какво  мислиш за себе си, в какво се упрекваш, от какво си недоволен от себе си, кои според теб са уязвимите ти страни,

- кое отнема от личната ти сила и ти пречи да бъдеш човекът от най-смелите ти мечти,

- на какво си готов, за да постигнеш промяна и имаш ли смелостта за това,

- как да започнеш да осъществяваш тази промяна.

Заедно стъпка по стъпка ще вървим към преобръщане на вярването, че не можеш, не знаеш как, не те бива, че си твърде обикновен, за да живееш един по-различен живот.

Ще получиш четири инструкции за работа, по една за всяка седмица, които съдържат конкретни стъпки и домашни за изпълнение. В края на седмицата ще ми изпращаш домашното, за да мога да ти дам своето мнение и индивидуални препоръки. Ще общуваме чрез имейли, но винаги можеш да ми се обадиш по телефона или да си запишеш час за скайп консултация.

След като завършиш предвидените по тренинга задачи в удобен за теб срок, заедно ще обобщим постигнатото и ще набележим темите за бъдеща работа, както и какво трябва да правиш, за да закрепиш постигнатите резултати. 

Обещавам ти, че това ще бъде началото на една забележителна промяна в твоя живот, живот, в който никога вече няма да искаш да играеш второстепенни роли.

Готов ли си? Да започваме!


Цена на тренинга: 49.16 лв.
Банкови данни: Банка ДСК
IBAN: BG10 STSA 93 0000 1828 0045
BIC: STSABGSF
Ирена Славкова

Свържи се с мен на посочения по-горе имейл, за да ти изпратя  закупения продукт след получаването на потвърждение за плащане. През цялото време ще поддържаме връзка, за да задаваш възникнали въпроси и да ти предоставям насоки, ако е необходимо. Ежеседмично работата по тренинга ще изисква еднократно час-час и половина за предварителна подготовка и по 15-20 минути дневно за записване на наблюденията. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар